preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA - COVID-19

Obavijest roditeljima vezano uz trenutnu situaciju s epidemijom COVID-19


Poštovani roditelji, vjerujem da smo svi svjedoci snažnog porasta broja zaraženih COVIDOM-19, kako u državi, tako i na području Općine Podgora.

Razlog za to je jasan: ne poštuju se propisane mjere HZJZ.

Stoga Vas sve skupa molimo još jednom:

  • izbjegavajte sva okupljanja koja nisu u skladu s preporukama HZJZ.

  • Svako jutro obvezno izmjerite temperaturu svom djetetu prije odlaska u školu.

  • Potičite djecu na pravilno korištenje maski tijekom cijelog izbivanja izvan kuće – u autobusu pri dolasku i odlasku iz škole kao i u školi, ali i na svim izvanškolskim aktivnostima.

  • Potičite djecu i na ostale mjere samozaštite kroz održavanje higijene i držanje neophodne distance.

  • Molimo Vas, nemojte sami procjenjivati može li dijete ići u školu ili ne obzirom na simptome koje ima, ili ako ukućani pokazuju simptome COVID-19. U slučaju povišene temperature ili sumnje na COVID-19, kontaktirajte svog liječnika ili epidemiologa i tek tada donesite odluku o slanju djeteta van kuće. Ostavite dijete kući dok ne utvrdite točno stanje.

  • Ukoliko u kućanstvu postoji član obitelji koji ima rješenje o samoizolaciji, svakako tražite od ustanove (ili osobe) koja Vam je javila potrebu za izolacijom tog člana obitelji jasnu uputu epidemiologa o obvezama djeteta koje ide u našu Školu. Ni roditelji ni Škola ne mogu procjenjivati je li netko potencijalna opasnost za okolinu, već to mogu samo epidemiolozi.

    Iskreno se nadam da ćemo se uspjeti zaštiti i kroz ove opasnosti proći bez posljedica. Isto tako, vjerujem da smo svi svjesni činjenice da su ove naše nade osuđene na neuspjeh ukoliko nećemo sami čuvati svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, prvenstveno poštujući propisane mjere HZJZ.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Jakov Batinović   datum: 13. 11. 2020.

e-Dnevnik


ŠKOLSKA KNJIŽNICA

Raspored sati

Vrijeme info.

PROJEKTI

Škola


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
preskoči na navigaciju