preskoči na sadržaj
Vijesti

Građevinski radovi u MŠ Podgora

U razdoblju 28. listopada – 4. studenoga 2020. u našoj školi smo obavljali radove na saniranju prilaznih stepenica na sjeveroistočnom ulazu u školu


U razdoblju 28. listopada – 4. studenoga 2020. u našoj školi smo obavljali radove na saniranju prilaznih stepenica na sjeveroistočnom ulazu u školu. Ovi radovi su bili neophodni jer su te stepenice pomalo predstavljale opasnost obzirom da nisu bile izgrađene u skladu s pravilima struke.

Kako se nalazimo u financijski vrlo zahtjevnim vremenima, odlučili smo ove radove napraviti sami, no uz stručnu pomoć i vodstvo g. Slobodana Pejića. On se, kao i puno puta do sada, odazvao na potrebe škole te nesebično i bez naknade uradio veliki i značajni dio navedenih poslova, na čemu mu iskreno zahvaljujemo.

Koristimo prigodu iskazati zahvalnost i našem bivšem učeniku g. Ivanu Sumiću koji nam je također velikodušno pomagao u dijelu zahtjevnijih radova.

Posebna zahvalnost na posudbi potrebnog alata ide tvrtki Merlin company i g. Ivici Urliću koji nam je, kao i puno puta do sada, nesebično pomogao; zatim i g. Ivici Šimiću – Iviću; g. Anti Miličiću, načelniku Općine Podgora i g. Anđelku Sumiću, voditelju radne grupe pri Komunalnom poduzeću Podgora.

Najveća zahvala ide našim učiteljima koji su uložili veliki trud kako bi radovi bili izvedeni na vrijeme, bez ometanja nastave i ugrožavanja propisanih mjera zaštite protiv COVID-19. Radovi su izvođeni u poslijepodnevnim satima, subotom i za vrijeme jesenskog odmora za učenike (2. i 3. studenoga 2020.). Stoga se ovim putem zahvaljujemo učiteljima Miroslavu Urliću, prof., Josipu Vranjkoviću, prof., Klementu Šimiću., prof., Marinu Ercegu, prof. i učitelju Ivanu Čuljku te posebno i našem domaru g. Miljenku Bušeliću.

Ravnatelj: Jakov Batinović, prof.

Kako je to izgledalo, možete pogledati na videu u privitku.

GRAĐEVINSKI RADOVI U MŠ PODGORA

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marija Bošković   datum: 16. 11. 2020.

e-Dnevnik


ŠKOLSKA KNJIŽNICA

Raspored sati

Vrijeme info.

PROJEKTI

Škola


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
preskoči na navigaciju