preskoči na sadržaj
Vijesti

IZVJEŠĆE- Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2020.

Projekt Mjesec hrvatske knjige upravo je završio sa svojim ovogodišnjim aktivnostima, a naša škola je i ovdje ostavila svoj trag.

Naša učenica šestoga razreda, Petra Prlac u potpunosti je rješila Kviz te se našla na popisu pobjednika.

Petra, čestitamo!


Projekt Mjesec hrvatske knjige upravo je završio sa svojim ovogodišnjim aktivnostima, a naša škola je i ovdje ostavila svoj trag.

Naime, na samom početku projekta učenici su bili upućeni na sudjelovanje u Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja, čiji je cilj dodatno potaknuti čitanje kod mladih čitatelja viših razreda osnovne škole.

Riječ je o kvizu Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2020. koji se tradicionalno provodi u Mjesecu hrvatske knjige. Kako bi sudjelovali, učenici su trebali proučiti ponuđene provjerene online izvore informacija koji su dio pitanja u Kvizu. Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige posvećen je planetu Zemlji, s motom Razlistaj se! U skladu s tim, naziv Nacionalnog kviza za poticanje čitanja 2020. godine je Istraživači planeta Z.

Naša učenica šestoga razreda, Petra Prlac u potpunosti je točno riješila Kviz i time se našla na popisu pobjednika. Zbog epidemiološke situacije, završnica Kviza nije organizirana kao što to inače biva – sa svim pobjednicima - već je snimljena bez publike u Knjižnici grada Zagreba.

Ime naše Petre, nažalost, nije izvučeno prilikom javnog izvlačenja dobitnika glavne i utješnih nagrada, ali vjerujemo da je samo sudjelovanje u Kvizu te izvrstan rezultat dovoljan poticaj za budući rad i sudjelovanje.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marija Bošković   datum: 27. 11. 2020.

e-Dnevnik


ŠKOLSKA KNJIŽNICA

Raspored sati

Vrijeme info.

PROJEKTI

Škola


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
preskoči na navigaciju