preskoči na sadržaj
Vijesti

LIKOVNA RADIONICA

U našu školu i učionice, predbožićna adventska čarolija već je stigla...


I kao što nam okupljanje u obitelji, uređenju i kićenju doma te zajedničkim dragocjenim trenucima, omogućuje emocionalno povezivanje i dijeljenje vrijednosti i priča te umnožavanje radosti, isto tako zajedničkim stvaranjem predbožićne, svečane i tople čarolije u razredu povezujemo učenike, učitelje i roditelje u jednu vrijednu i pamtljivu priču.

Što je to došašće ili advent?

Došašće ili advent je vrijeme priprave kroz četiri nedjelje za godišnju proslavu Rođenja Gospodinova – Božića, ali ujedno i vrijeme priprave za drugi, slavni Kristov dolazak.

U došašću slavimo Isusov dolazak k nama, njegov dolazak u naša srca. Isus kuca na vrata našega srca. Nemojmo zaboraviti: Krist dolazi svakoga trenutka k nama. Pitanje je samo primjećujemo li Njegov dolazak? I danas će k nama doći dok o ovome razmišljamo… On želi biti s nama i želi nam pokazati pravi put u život. Kad dopustimo Isusu da uđe u naše srce, mi smo oslobođeni i spašeni. Ovo vrijeme nas zove da dođemo k sebi i da bi Isus mogao doći k nama u svakom trenutku života, ali i na kraju vremena, kada naše vrijeme bude pri kraju i Krist dođe k nama u svojoj slavi, da zauvijek budemo s njim i tako bude ispunjenje naše žarke čežnje i želje. Svi želimo spasiti dušu! To bi trebala biti naša životna zadaća.

PŠ IGRANE

MŠ PODGORA - 3. razred

MŠ PODGORA- 1. i 2. razred

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marija Bošković   datum: 3. 12. 2020.

e-Dnevnik


ŠKOLSKA KNJIŽNICA

Raspored sati

Vrijeme info.

PROJEKTI

Škola


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
preskoči na navigaciju