preskoči na sadržaj
Vijesti

PROJEKT ''BOOK PIKNIK''

ŠKOLSKI PROJEKT ''BOOK PIKNIK''


Školski projekt ''Book piknik'' započeo je 2017. godine. Ovo je četvrta godina u nizu održavanja s pauzom 2020. i 2021. godine zbog pandemije Covid .

Dana 2. i 3. svibnja 2022. knjižničarka je organizirala aktivniji piknik nego do sada. U projektu su sudjelovali učenici prvoga i trećega razreda. Svi učenici su bili podijeljeni u timove. Svaki tim je dobio kartu djela školskog vrta i upute, na ovaj način učenici su vježbali orijentaciju u prostoru s pomoću karte te u isto vrijeme biti skoncentrirani na upute u kojima je pisalo na koji način trebaju doći do pojedine klupe (skačući na jednoj nozi, šetajući, trčeći…).

Nakon proučavanja uputa krenuli su u potragu. Zadatak je bio da prikupe ceduljice koje su se nalazile na klupama. Svaki tim je trebao prikupiti pet ceduljica jer je toliko klupa bilo označeno. Nakon što su ih prikupili trebali su se vratiti na početni start ili u knjižnicu gdje su morali pronaći knjige kojima ceduljice pripadaju. Na ceduljicama su se nalazili dijelovi rečenica iz lektira koje su čitali tijekom godine. Učenici su bili oduševljeni aktivnim piknikom.

 

 

Pogledajte kratke video isječke učenika u projektu.

 

''BOOK PIKNIK'', autor: Tanja Kuran KržanićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tanja Kuran Kržanić   datum: 5. 5. 2022.

e-Dnevnik


ŠKOLSKA KNJIŽNICA

Raspored

 

RAZREDNA NASTAVA

PREDMETNA NASTAVA

PODRUČNE ŠKOLE

 

KALENDAR ŠG 2022./2023.

 

PRIJEVOZ ZA UČENIKE 


Vrijeme info.

MATIČNA ŠKOLA

RAZREDNA NASTAVA

PREDMETNA NASTAVA

 

PODRUČNE ŠKOLE


PROJEKTI

Škola

Popis udžbenika

za šk. godinu 2021./2022.


Korisni linkovi

RSS Reader
preskoči na navigaciju